Ho aprofitem tot!

S’acosta la setmana dels Drets de l’Infant i aquest any participarem a la Gimcana Digital 

IMG_0021

“Cap menjar  a la Brossa” pels Drets de l’Infant. Per això, hem rebut una visita molt especial! Les joves d’Orió del grup de dissabtes ens han ensenyat l’espot que han elaborat sobre el “Malbaratament Alimentari”. Hem vist la importància que té COMPRAR només el què necessitem, COMPARTIR amb els altres i saber CONSERVAR el menjar que ens ha sobrat.

Després de veure l’espot i parlar del malbaratament d’aliments hem decidit aprofitar la pell de la fruita que hem berenat per fer un porta-espelmes. Hem buidat els pomelos amb la cullera. Amb punxons hem fet formes (les que han tingut més èxit han estat els cors i les estrelles) i després hem col·locat les espelmes. Estem molt contents amb el resultat i a més a més hem col·laborat a evitar el malbaratament. Què us sembla?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: