La discoteca irisiana

Aquest curs, les Iris hem ambientat la sala com una discoteca, i cada dissabte una de nosaltres serà la discjòquei de la festa: és a dir, l’encarregada de triar un dels 9 CDs amb cançons especials que els monitors han preparat per introduir activitats divertides i, alhora, carregades de reflexió.

Ambientació

El 9 de novembre la discjòquei ha estat la Júlia, que ha triat la cançó “Soroll” d’Els Pets. Hem començat escoltant la música i fixant-nos bé en la lletra, i hem vist que (entre altres coses) parla de moda, diners i publicitat.

Soroll_portada

Amb aquest punt de partida i dividides en dos grups, hem hagut de perseguir dos tipus d’objectius: En la primera part del matí, hem buscat a Internet imatges de productes materials (cotxes, roba, menjar i beure, aparells electrònics i regals) que hem “comprat” segons les consignes de cada grup. En la segona part del matí, hem sortit al carrer per bescanviar cupons d’accions immaterials (somriures, abraçades, petons, cançons de la infància, anècdotes familiars) amb els veïns i veïnes del barri de La Plana.

Rotllana Abraçada

En tornar a l’Esplai, hem compartit les experiències de cada grup i hem parlat tant de les emocions que ens provoquen els productes materials com de les reaccions que poden causar les accions immaterials. També hem reflexionat sobre el valor que té allò que no es pot comprar amb diners. En el moment de valorar el dissabte, totes les Iris hem triat el CD d’or, que vol dir que ens ho hem passat molt bé. A veure quina cançó escollirà la discjòquei de la setmana vinent…

Somriure

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: