Projectes de joves

El passat cap de setmana del 26 i 27 d’octubre ha estat ple d’activitats ben especials pel grup de joves

Els Orió han estat durant dos caps de setmana realitzant un spot per conscienciar entorn el malbartament alimentari, aquest és un projecte que té a veure amb la proposta educativa de la Fundació Catalana de l’Esplai, podeu consultar els anvenços i veure l’spot en breu a http://capmenjaralabrossa.blogspot.com.es/

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els Io per la seva part i també amb un projecte de la Fundació han passat el cap de setmana a Mas Cabàlies fent un projecte d’aprenentatge i servei en que entre d’altres van recuperar prats de pastura, refer una bassa a més de crear i penjar caixes niu per ocells de la zona. Tot plegat amb la companyia dels esplais Xino Xano (Barcelona) i el Nus (Sant Joan Despí).

Us deixem les opinions de com els hi anat i algunes fotos:

opinió joves

ImatgeImatgeImatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: