Colònies Pol·lioth 2021

DILLUNS 28

Avui els nens i nenes de Pol·lioth ens hem torbat una carta d’un explorador que ens demanava la nostra ajuda per poder resoldre un misteri de fa molts anys de la casa on estem. Hem trobat una capsa amb un clauer al que li falten els amulets… Potser els pròxims dies aconseguim trobar algun dels amulets i podem ajudar a l’explorador a resoldre el misteri i evitar que passin coses estranyes a la casa.
Com hem estat uns super exploradors ens hem fet uns prismàtics per poder observar i buscar millor els pròxims dies. Demà ens espera un gran dia. Bona niiiiit

DIMARTS 29

Bona nit famílies!
Avui Pol·lioth hem marxat d’excursió per conèixer la zona on està la casa. No sabeu com de maco és el bosc i la riera on hem estat! En tornar hem trobat una pista a la capsa màgica i hem hagut de rebuscar en un munt de sorra per poder muntar el mapa sencer que ens donava una pista d’on mirar. A la tarda hem anat a la piscina per seguir la pista i ens hem trobat un objecte que encara no sabem que és. Pensem que és un dels amulets del clauer que vam trobar. Demà segurament ho descobrirem!

DIMECRES 30

En el dia d’avui els nens i nenes de Pol·lioth hem començat el dia fent una super gimcana que ens ha preparat la monitora de natura. A més a més, la monitora ens ha explicat que ha aparegut la nostra capsa al seu llit i dintre hem trobat una nota que explicava on podríem trobar el segon amulet. A la tarda hem aprofitat que ha sortit el sol i hem anat a la piscina abans de fer la tan esperada entrega de fOulards. Per acabar el dia, un dels monitors ens ha explicat la història de l’antic propietari de la casa juntament amb un joc de nit, que ens ha conduït a trobar l’últim amulet!!!

DIJOUS 1

Bona nit famílies!
Avui els Pol·lioth hem anat a la piscina a gaudir del matí. A la tarda hem trobat una carta de l’Erin, l’exploradora, donant-nos les gràcies per haver trobat tots els amulets del clauer que evitaran que tornin a passar coses estranyes a la casa de Les Codines. Som uns súper exploradors i ho hem fet super bé! Per tal d’agrair-nos-ho, ens ha deixat unes plantilles que hem utilitzat per pintar unes samarretes que ens han quedat xulíssimes.
Per celebrar-ho aquesta nit fem una festeta, que ens ho mereixem!!!

12 Comments on “Colònies Pol·lioth 2021

 1. Ultim dia per fer repas !!! Estem super contents que hagueu viscut una aventura tan especial. Plena de misteri i de diversió. Tan bo us ajudi a generar nous records que duraran per sempre, igual que els que hem anar de colonies de petits. Us esperem amb moltes ganes de tornar-vos a veure. Petonets i abraçades. Fins aviat ! Jordi & Rosana.

 2. Bon dia Pol·lioth, estem super contents que hagueu viscut una aventura tan especial. Plena de misteri i de diversió. Tan bo us ajudi a generar nous records que duraran per sempre, igual que els que hem anar de colonies de petits. Us esperem amb moltes ganes de tornar-vos a veure. Petonets i abraçades. Fins aviat ! Jordi & Rosana.

 3. Ala! Cada cop teníu més pistes i més amulets. Ja falta poc per poder resoldre el misteri. Segur que Ho aconseguiu! Ánims i a disfrutar!
  Petons

 4. Buenas chic@s… Ya os queda poquito para resolver el misterio….
  Sois unos campeones y nosotros orgullosos de lo bien que os lo estáis pasando… disfrutar al máximo lo que os queda.
  Abrazo y besitos….

 5. Ens alegra saber que heu trobat un altre amulet. Ja queda poc !! Ens fa molt de goig que us hagin donat aquest apreciat foulart. Petons i abraçades, us esperem amb ganes.

 6. Me alegro muchísimo que hayas avanzado en vuestra búsqueda De respuestas del misterio , sois unos campeones!!!!! Disfrutad s tope. Ángel estoy orgullosa de ti, te quiero!!!!! Besitos, mamá ❤️😚

 7. Bon dia Po.lioth.
  Com anat la super entregar de foulards? Segur que esteu super contents, quina emoció.
  Ja teniu tots els amulets? Que campeons, felicitats
  Un peto molt gros per tot@s. Dos super especials.

 8. Bona nit Pol.lioths. Després d’un dia tan intens cal dormir bé i agafar força pel següent dia. Esperem que algun somihi amb la resposta a les incògnites del misteri. Ànims, i ja ens direu els nous descobriments. Jordi & Rosana. Petonets.

 9. Bona nit Pol.lioth
  Teniu molta feina a fer per ajudar l’explorador, però segur que amb aquests prismàtics tan bonics està xupat.
  Disfruteu molt, petons per tot@s.

 10. Buenas Pol•lioths, pero que prismáticos más supermegaschulos que tenéis…..estamos seguros que con ellos no habrá ningún problema para encontrar esos amuletos.
  Ánimos chic@ y suerte con la búsqueda..
  Abrazos y besitos de parte de Neus y Carlos.

 11. Hola! Qué chulada los prismáticos!! Seguro que os ayudan a ver más y mejor! En realidad, para ser un buen explorador lo mejor es usar los 5 sentidos! Sabéis cuales son?

  PD.: Allen I love youuuuu!! ❤️

 12. Bon dia Pol·lioth, quina aventura mes xula que us espera. Nosaltres creim que serà una experiencia molt bona per explorar el vostre entorn. Molta sort en la cerca dels amulets i esteu ben alerta a les pistes que pugueu trobar.

  Una abraçada ben forta de part de Jordi & Rosana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: