Visita express a Δελφοί

Ens declarem fans incondicionals de Delphi. Fins ara ens havia encantat tota la part històrica d’Atenes però trobàvem a faltar un cert encant rural i sobretot la muntanya. Va ser arribar a Delfos i mireu quines vistes ens vam trobar.Julio, un dels nois que treballa a l’hostal ja ens havia advertit: “es mi sitio favorito en el mundo” ensenyant-nos el tatuatge que es va fer al braç per recordar el lloc.En arribar vam enfilar un dels dos carrers principals del poble per anar a l’hotel Orfeas i ens van repartir en 3 habitacions dobles amb vistes impressionants.Quina sorpresa més bonica que ens ha fet el grup d’intendència 😍Una mica de migdiada i per fi la sorpresa en majúscules de la ruta: el video amb els missatges del pares i mares dels joves d’Alanis!El més ràpid a resoldre l’enigma que ens han llençat les famílies ha estat el Carles del grup dels Spartans. I amb aquest tret de sortida ha començat la Gimcana de l’Oracle de Delfos.

Ens hem divertit molt a les ruines de Delfos, hi hem fet amics i hem arribat ben cansats a l’hotel on hem resolt la gimcana amb una prova final.I encara hem tingut energia per provar el Joc del Llop Grec. Ens ha encantat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: